lördag 19 september 2015

Fototriss - Tema - Sällskap

En vecka har gått igen och här kommer veckans Fototriss med temat Sällskap

Det blir gamla bilder för mig, ja min förkylning har äntligen börjat ge med sig, men det ösregnar idag så jag jag åker inte ut och fotar.

Jag i sällskap av min mamma, morfar, mormor och morbror :-)
Jag har här sällskap av min mamma :-)
Varje sommar fick min vän Annalisa Ericson sällskap av mig :-)
 

17 kommentarer:

 1. Härliga och historiska bilder av tillsammans :)
  AX

  SvaraRadera
 2. Så roligt med bilder på tillfällen när släkten var samlad. Dessutom, i efterhand brukar andra saker på fotona vara roliga att upptäcka. Som korvburken på första bilden, så såg de ut då. Och inga plastmuggar till kaffet där inte, utan porslinskoppar - med fat. Underbara bilder!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder, härligt med dessa äldre bilder. Vad kul att se en bild på dig och Anna-Lisa. en mycket vacker kvinna, älskar att se henne i filmerna med Poppe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja 37-års vänskap fick jag med Annalisa, hon var toppen :-)

   Radera
 4. Kul bilder, du är lik din mamma om man jämför dom tå bilderna.

  SvaraRadera
 5. Fint trissat! Tycker väldigt mycket om första bilden och fascineras av att både kopp och fat i äkta porslin är med på utflykten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-) Ja det är annat än nu när man har engångsartiklar när man åker på utflykt

   Radera
 6. Jag blir förvirrad. Det står att det är både en han och hon som tagit bilderna men det är ju den som har bloggen som ska ha tagit bilderna,. Kanske har det blivit något fel tack, kanske tack vare förkylningen!

  Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Anneli: Fototriss är inte på blodigt allvar och anledningen till att det står i reglerna att man ska lägga upp egna bilder är främst för att man inte ska bryta mot upphovsrätten. Självklart ska man inte ta andras bilder och säga att det är egna bilder, men i det här fallet tycker jag det är helt ok att göra som Katarina gjort. Det är ju familjebilder det handlar om och det blev dessutom en extra röd tråd i trissen i och med att det är Katarina själv i sällskap av andra på de tre bilderna.

   Radera
 7. Det är min pappa som fotat de två översta bilderna och jag fick använda dem. Den nedersta bilden har jag fotat själv med kamerans utlösningsmekanism, även mitt namn som står på fotot. Jag var för sjuk för att vara uppe och kuta runt och fota inför detta, därav denna lösning. /Katarina

  SvaraRadera
 8. Lite sent men bättre sent än aldrig. :D Jättefint trissat! Jag tycker bäst om bilden på dig och Anna-Lisa. <3

  SvaraRadera